Contributie

De contributie bedraagt € 50,00 voor de periode van 1/1 t/m 30/4 en eveneens € 50,00 voor de periode 1/9 t/m 31/12. Je speelt daarvoor één middag per week.
Wanneer je niet op je vaste clubmiddag kunt spelen, ben je vrij om op een andere middag te spelen. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn de biljarts beschikbaar voor clubmiddagen.
In de zomer periode van 1/5 t/m 31/8 bedraagt de contributie € 2,00 per week. Je kunt daarvoor dan elke middag (muv het weekend) spelen. Speel je een week niet, dan betaal je ook geen contributie.
Niet leden zijn in de zomerperiode ook welkom, zij betalen € 2,00 per middag.

Bandstoten:

Verder worden er 10 x per jaar, op een donderdag bandstootmiddagen georganiseerd.
Deelname aan het bandstoten kost een deelnemer € 20,00 op jaarbasis. Maximaal kunnen er 22 personen deelnemen aan het bandstoten.

OBV Competitie:

Onze vereniging neemt met vier teams deel aan de competitie van OBV(Ouderen Biljart Vereniging). Elk team bestaat uit vier deelnemers. Deelname aan deze competitie kost € 3,00 per persoon.
We spelen de thuiswedstrijden op de vrijdagmiddag.
Informatie over OBV is te vinden op www.o-b-v.nl

Vrije inloopdagen:

Wanneer er op donderdagen en/of vrijdagen geen wedstrijden zijn, zijn de biljarts beschikbaar voor onze leden. De vrije inloop is kostenloos. Controleer de beschikbaarheid via mail en het publicatiebord.